Blog de túrismo, marketing, posicionamiento de páginas web. T.+376.631.499. mk.europa@gmail.com

Blog de túrismo, marketing, posicionamiento de páginas web. T. +376.631.499.

MUY INTERESANTE argo@argo.ad Tècniques teatrals per la millora de l’expressió i la comunicació

Les empreses de diferents sectors i les persones utilitzem els canals més adients per a comunicar allò que volem dir i ho fem de diferents maneres i amb tècniques diferents. Precisament aquestes tècniques de la comunicació són les que  necessitem dominar,

Les empreses de diferents sectors i les persones utilitzem els canals més adients per a comunicar allò que volem dir i ho fem de diferents maneres i amb tècniques diferents. Precisament aquestes tècniques de la comunicació són les que necessitem dominar,

Tècniques teatrals per la millora de l’expressió i la comunicació

març 28th, 2011

En l’àmbit empresarial, la comunicació ha esdevingut un element clau com a eix de la relació amb el personal, els clients, els ciutadans i els mitjans de comunicació. Les empreses de diferents sectors i les persones utilitzem els canals més adients per a comunicar allò que volem dir i ho fem de diferents maneres i amb tècniques diferents. Precisament aquestes tècniques de la comunicació són les que  necessitem dominar, ja que gran part de la nostra feina, avui dia, consisteix en la persuasió i el convenciment mitjançant exposicions i argumentacions en totes aquelles situacions en les que s’interactua amb d’altres persones.

Amb l’objectiu d’aportar els coneixements necessaris sobre tècniques i habilitats de la comunicació, proposem l’organització del seminari: “Tècniques Teatrals per la millora de l’expressió i la comunicació”.

Objectius:

  • Conèixer els diferents recursos per a una bona expressió verbal i una bona comunicació, així com dominar el procés de transmissió d’informació.
  • Tractar la por escènica per millorar els recursos comunicatius
  • Auto avaluar els dèficits comunicatius per afrontar-los i millorar-los.
  • Millorar l’impacte en les presentacions de productes, actes, ponències, reunions,

Serà impartit pels reconeguts actors Joan Pera i Roger Pera i el psicòleg Jaume Martí, màster en psicologia de l’esport, assessor i preparador professional d’esportistes d’elit i d’entrenadors, col·laborador d’Argo des de 1995 en programes de formació.

Si esteu interessats en aquest seminari podeu enviar un mail a argo@argo.ad o trucar al 80 40 80 i us farem arribar el programa.

Written by pepandorra2

30 marzo, 2011 a 12:19

Publicado en Uncategorized

Tagged with , ,